Loonbedrijf Asten

Professioneel loonbedrijf voor gazons

Bent u in Asten op zoek naar een professioneel en vakkundig loonbedrijf voor uw gazon? Dan zit u bij M. den Dekker Gazon helemaal goed! Al meer dan 20 jaar zijn wij een ervaren gazonspecialist voor bedrijven en particulieren in Asten en omgeving. U kunt ons benaderen voor grasmatten leggen, graszoden of gazon bemesten. Dankzij de ervaring van ons loonbedrijf, de juiste apparatuur en materialen zorgen wij ervoor dat uw gazon er mooi fris en groen uitziet. Is dat nu niet het geval? Benader ons dan voor advies zodat u zelf aan de slag kunt om uw gazon in goede staat te brengen en te houden. Vul ons online contactformulier in met uw vraag of bel ons voor advies over graszoden, gazon bemesten of grasmatten leggen op 06-20028632.

Uw gazon aan vervanging toe?

Is uw gazon in Asten aan vervanging toe? Bel dan naar ons loonbedrijf zodat we uw huidige gazon kunnen afsnijden. Dit is verstandig als uw gazon er geel en oud uit ziet. Om uw gazon correct af te snijden gebruiken wij geavanceerde apparatuur. Ons apparatuur maakt het mogelijk om oude graszoden compleet te verwijderen. Na het afsnijden maken we de bodem gereed voor nieuwe beplanting en graszoden. Waar u ook voor kiest in Asten, ons loonbedrijf bezit de juiste middelen en kennis voor een prachtig gazon.

Nieuwe grasmatten laten leggen

Bent u toe aan een nieuw gazon voor uw huis of bedrijf? Loonbedrijf M. den Dekker Gazon is tot uw dienst met een professionele totaalservice. De service bestaat niet alleen uit graszoden of grasmatten leggen. Door onze ervaring weten we dat het erg belangrijk is dat de grond van uw tuin in Asten in goede staat is. Daarom controleren wij deze van tevoren. Hierna gaan wij over tot het egaliseren van de grond en het bemesten van de bodem. Pas daarna leggen wij de grasmatten op hun plek.

Loonbedrijf Asten

Gazon bemesten en gazononderhoud

Wanneer u onlangs heeft geïnvesteerd in een mooi, groen gazon in Asten wilt u natuurlijk dat het mooi blijft. Daar kunnen wij u als loonbedrijf een handje bij helpen. Om gele of kale plekken en onkruid te voorkomen kunt u ons inschakelen voor regelmatig gazon bemesten en onderhoud.

Een mooi gazon met behulp van M. den Dekker Gazon

Kies voor een prachtig gazon in Asten, kies voor ons loonbedrijf. Wij komen u in Asten graag helpen met grasmatten of graszoden leggen, onderhoud en gazon bemesten en afsnijden van uw oude gazon. Neem contact op vanuit Asten door te bellen naar: 06-20028632

BEL NU
Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers