Gazon afsnijden

Laat M. den Dekker Gazon uw gras afsnijden bij elk project

Hebt u een woning gekocht en wilt u oud, ongezond gazon verwijderen? Bent u toe aan nieuw grond rondom uw kantoor of bedrijfspand? Is uw siergazon te zwak voor uw kinderen om lekker op te spelen? Voor een complete verwijdering van gras kunt u uw gazon laten afsnijden door gazonspecialist M. den Dekker Gazon.

Wij werken met de beste apparatuur, waarmee uw oude gazon totaal verwijderd wordt. Er blijven dus geen plukjes of onkruid over. Omdat wij gespecialiseerd zijn in dit soort werkzaamheden hebben wij de machines in huis die deze klus daadwerkelijk klaren, iets wat voor hoveniers en tuinders lastig zal zijn.

Gazon afsnijden

Ga voor een compleet nieuw tuinbed

Als uw gazon volledig is afgesneden hebt u als het ware een schone lei om mee te beginnen. Wij kunnen de bodem vervolgens klaarmaken om nieuwe graszoden aan te leggen, maar u kunt uiteraard ook voor andere beplanting kiezen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Schakel M. den Dekker Gazon om uw gazon af te laten snijden. Wilt u meer weten over gazon afsnijden? Stel uw vragen telefonisch of vul het contactformulier in op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

BEL NU
Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency