Gazon bemesten

Zoekt u een specialist in gazon bemesten? Kies voor M. den Dekker Gazon

Kan uw grasveld wel wat liefde en aandacht gebruiken, bijvoorbeeld door uw gazon te bemesten? Heeft u al van alles geprobeerd en groeit het gras nog steeds groener bij de buren? Dan is het tijd voor de professionals. M. den Dekker Gazon heeft al ruim 20 jaar ervaring met het onderhouden van gazons in Someren en omstreken. Wij weten precies hoe we uw grasveld moeten bemesten en onderhouden. Verder kunt u ons ook vragen om geregeld langs te komen voor dit onderhoud. Want u wilt toch niet dat we u moeten adviseren om het gazon volledig te vervangen?

Laat ons op tijd uw gazon bemesten en onderhouden

Heeft u eindelijk dat mooie gazon rondom uw nieuwe huis of bedrijfspand? Mooi zo. We hopen dat u er lang van kunt genieten! Maar dan is het wel erg belangrijk dat de grond geschikt blijft voor het gras. Verder zult u de grasmat om de zoveel tijd moeten bemesten. Anders is de kans groot dat het gras slechter gaat groeien en dat onkruid de overhand krijgt. Kunt u wel wat advies over het onderhoud van uw gazon gebruiken? Bel ons dan eens of spreek met ons af dat wij om de 6 weken langskomen voor controle en onderhoud.

Is het bemesten van een gazon voldoende voor een gezonde grasmat?

Misschien bent u al heel blij dat u tijd genoeg heeft om het grasveld te besproeien en te maaien. En denkt u er ook regelmatig aan om het gazon te bemesten. Maar weet u wel hoe u moet bemesten en met welke kunstmest? En is dit genoeg om uw gazon gezond te houden? Onze vakmensen weten precies hoe ze uw grasveld moeten onderhouden. Ze geven u graag advies over hoe en waarmee u het gras het beste kunt bemesten. Verder kunnen wij uw grasveld in het najaar verticuteren. Dit proces verwijdert dood materiaal uit de bodem, waardoor er geen schimmelgroei ontstaat in uw gazon en er minder water op blijft staan.

Gazon bemesten

Houd uw grasmat gezond, laat ons uw gazon bemesten en onderhouden

Dus wilt u er ook voor zorgen dat uw kostbare groene gras er nog heel lang mooi bij blijft liggen? En kunt u wel wat advies gebruiken of iemand die u helpt met het onderhoud? Bel ons dan op 06-20028632 en wij laten u zo snel mogelijk weten wanneer wij u kunnen helpen. De vakmensen van M. den Dekker Gazon weten alles over het onderhouden en bemesten van gazons!

BEL NU
Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers