Gazononderhoud

Ga voor het juiste gazononderhoud naar M. den Dekker Gazon

Een mooi, blijvend groen gazon is vaak lastiger te verkrijgen dan de meeste mensen denken. Voor u het weet hebt u te kampen met onkruid of kale, gele plekken. M. den Dekker Gazon kan u bijstaan. Met ons vakkundige gazononderhoud geniet u het hele jaar door van uw tuin.

U kunt ons inschakelen als u problemen ondervindt, maar het slimste is om deze juist voor te zijn. Daarom bieden wij u periodiek gazononderhoud, waarbij we elke 6 weken langskomen voor controle en de nodige verzorging. Hierbij kunnen wij u advies en tips geven over wat u zelf kunt doen om uw gazon goed te houden.

Wij zorgen voor een mooi en groen gazon

Een mooi gazon is ook zeker van waarde als u een bedrijf hebt. Het omliggende groen is een belangrijke eerste indruk voor uw klanten, gasten en bezoekers. M. den Dekker Gazon maakt het u mogelijk om van de beste zorg voor uw gras te profiteren. Zo komt u altijd representatief en verzorgd voor de dag!

Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen voor uw gazononderhoud, hoe groot of klein de klus ook is.

Neem telefonisch contact op met M. den Dekker Gazon of vul het contactformulier in op deze website voor meer informatie. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

Gazononderhoud

BEL NU
Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers