Grasmatten leggen

Wilt u uw grasmatten goed laten leggen? Kies dan voor een professional

U denkt misschien: grasmatten leggen, dat kan ik zelf ook wel. Maar weet u dit wel zeker? Weet u wat er allemaal belangrijk is voor, tijdens en na het leggen van een grasmat? Als u wilt dat uw gazon in één keer goed wordt gelegd en lange tijd meegaat, kunt u dit beter overlaten aan een professional. Dus woont in Someren of omstreken? Bel dan M. den Dekker Gazon of stuur ons een bericht via ons online contactformulier. Dan leggen wij uw grasmatten snel en voordelig op hun plek. Voor u het weet ziet uw gazon er weer piekfijn uit!

Wat is belangrijk voor we uw nieuwe grasmatten leggen?

Heeft u misschien een tuin met een wat vervallen grasveld? Misschien heeft de vorige eigenaar hem een tijdje niet kunnen onderhouden. Zitten er gaten in het gazon en is het bezaaid met onkruid? Dan kan het zijn dat we dit gras niet meer kunnen redden en we dus nieuwe grasmatten moeten leggen. Het is echter wel belangrijk dat het oude grasveld op de juiste manier wordt verwijderd. De ondergrond moet namelijk wel geschikt blijven voor de nieuwe grasmatten. En wilt u misschien graszoden laten leggen op een hele andere plek in de tuin? Dan is het ook belangrijk dat onze vakmannen eerst de grond egaliseren, schoonmaken en bemesten.

Grasmatten leggen

Wij denken overal aan bij het leggen van uw grasmatten

Hebben onze tuinmannen uw grasmatten op hun plek gelegd? Dan zult u versteld staan van uw mooie, groene gazon! Hier houdt hun taak echter niet op. Wilt u dat de grasmatten goed aanslaan? Dan moeten ook de volgende stappen worden ondernomen. U (of onze vakman) moet de vers afgesneden graszoden twee weken lang dagelijks besproeien, zodat het gras goed kan wortelen. Vervolgens is het belangrijk dat u het gras niet korter dan 3 cm maait. Zo voorkomt u de groei van onkruid en mos.

Onze vakmensen leggen uw grasmatten snel en voordelig

Dus kunt u niet wachten tot u een mooi, groen gazon heeft? En woont u in Someren of de nabije omgeving? Bel ons dan gauw op 06-20028632 of vul ons online contactformulier in. De tuinmannen van M. den Dekker Gazon leggen uw grasmatten snel, professioneel en voordelig!

BEL NU
Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers