Graszoden leggen

Wilt u nieuwe graszoden leggen? Kies voor onze specialisten!

Woont u in de omgeving van Someren en bent u op zoek naar een professional voor het leggen van graszoden? M. den Dekker Gazon heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het aanleggen, onderhouden of inzaaien van een gazon. Bent u van plan een mooi grasveld aan te leggen voor uw kantoorpand? Of wilt u, nu u net een nieuw huis heeft gekocht, snel wat nieuwe graszoden in uw voortuin leggen? Onze specialisten kunnen u overal mee helpen.

Wat er moet gebeuren voor wij nieuwe graszoden leggen

Elke tuin is anders. Misschien heeft u een huis gekocht waarvan de tuin, net als het huis, een tijdje verwaarloosd is geweest. Lag er misschien al een grasveld, maar zaten daar nogal wat gaten in? Staken de paardenbloemen overal de kop op? Dan is het misschien tijd om een gazonspecialist in te schakelen. Wij kunnen voor u beoordelen of de huidige graszoden nog te redden zijn of dat ze moeten worden verwijderd. Ook het afsnijden van een gazon is namelijk een kunst. U wilt dat de ondergrond helemaal schoon is, zodat er heel makkelijk weer nieuwe graszoden op kunnen worden gelegd. Wilt u toch liever dat wij graszoden leggen op een andere plek? Dan is het belangrijk dat onze tuinmannen eerst de grond schoonmaken, egaliseren en bemesten. Is dit eenmaal gebeurd, dan kunnen wij binnen no-time de zoden in uw tuin leggen.

Graszoden leggen

Wij houden overal rekening mee tijdens en na het leggen van de graszoden

Is de grond helemaal goedgekeurd en eventueel aangepast zodat we zo goed mogelijk de zoden kunnen leggen? Dan zult u zien hoe uw tuin opknapt naar een fris, groen gazon! Maar als u wilt dat de vers afgesneden graszoden goed aanslaan, dan zijn de volgende stappen ook heel belangrijk. Wij raden aan dat het gazon de eerste twee weken dagelijks wordt besproeid, zodat de graszoden goed kunnen wortelen. Hierna kunt u langzaam afbouwen met sproeien. Ook is het belangrijk dat u vervolgens het gazon niet korter dan 3 cm maait. Dit helpt namelijk met het voorkomen van onkruid en mosgroei.

Wij leggen uw graszoden snel en professioneel

Dus woont u in Someren of omstreken? En kunt u ook niet wachten tot u een nieuw, stralend gazon hebt? Neem dan gauw contact met ons op. Bel 06-20028632 en wij laten u zo snel mogelijk weten wanneer wij u kunnen helpen. De specialisten van M. den Dekker Gazon leggen uw graszoden snel, voordelig en professioneel!

BEL NU
Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company