Grondbewerking

Grondbewerking van M. den Dekker gazon maakt uw bodem gezond

Wil uw gras maar niet groeien? Blijkt uw bodem ziek of uitgeput? M. den Dekker Gazon staat voor u klaar om elk probleem met uw gazon op te lossen. Met onze werkzaamheden krijgt uw gazon alle kans om sterk en gezond te groeien.

Hiervoor frezen wij uw grond en voegen meststoffen en kalk toe aan de grond. Hier wordt de bodem gezonder en vruchtbaarder van met de juiste pH-waarde, terwijl ongewenste mosgroei juist wordt voorkomen. M. den Dekker Gazon zorgt ervoor dat de donkere bovenbodem goed los is, zodat regenwater makkelijk de diepere bodemlaag kan bereiken. Nadat uiteindelijk de grond is ge√ęgaliseerd, hebt u in principe een gezonde ondergrond voor een nieuw gazon.

Gazononderhoud

Bestaand gazon verticuteren

In het najaar kunnen wij een bestaand gazon voor u verticuteren. Dood materiaal wordt verwijderd waardoor er weer meer lucht in de bodem komt. Schadelijke schimmels krijgen geen kans meer om tussen uw gras te groeien en er blijft minder water tussen uw gazon staan.

Bel ons op voor meer informatie over grondbewerking, en wat M. den Dekker Gazon hierin voor u kan betekenen. U kunt direct een afspraak met ons inplannen. Ook kunt u gebruikmaken van het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

BEL NU
Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers