Loonbedrijf Helmond

Vakkundig loonbedrijf voor uw gazon

Wilt u bij u in Helmond een deskundig en vakkundig loonbedrijf inschakelen voor uw gazon? Dan bent u bij M. den Dekker Gazon zeker aan het juiste adres. Al ruim 20 jaar zijn wij de ervaren gazonspecialist voor particulieren en bedrijven in en omtrent Helmond. Wij kunnen u van dienst zijn met grasmatten leggen, gazon bemesten en graszoden. Dankzij de kennis van ons loonbedrijf, juiste materialen en apparatuur kunnen we uw gazon er prachtig groen en fris eruit laten zien. Is dat op dit moment niet het geval bij u? U kunt ons ook benaderen voor advies zodat u zelf uw gazon in perfecte staat kunt krijgen en houden. Bel ons of vul het online contactformulier in met uw vraag over gazon bemesten, graszoden of grasmatten leggen. Telefoonnummer: 06-20028632.

Gazon laten vervangen?

Wilt u uw gazon in Helmond laten vervangen? Schakel dan ons loonbedrijf in om het huidige gazon bij u af te snijden. Dit is vooral raadzaam wanneer uw gazon er erg oud of geel uitziet. Om uw gazon goed af te snijden werken wij met geavanceerde apparatuur. Deze apparatuur zorgt ervoor dat de oude graszoden compleet worden verwijderd en dat u er dus helemaal niet mee blijft zitten. Hierna maken we de bodem klaar voor nieuwe graszoden of beplanting. Waar u in Helmond ook voor kiest, wij bezitten de kennis en middelen om uw tuin weer te laten stralen.

Loonbedrijf Helmond

Nieuwe graszoden laten leggen

Nieuw huis gekocht of wilt u uw tuin laten renoveren? Loonbedrijf M. den Dekker Gazon staat voor u klaar met een vakkundige totaalservice. Dit houdt in dat we niet alleen graszoden of grasmatten leggen. Door onze kennis weten we namelijk dat het van essentieel belang is dat de bodem van uw tuin in Helmond gecontroleerd wordt. Zo weten wij exact in welke staat deze is. Vervolgens zullen wij de grond egaliseren en uw gazon bodem bemesten. Hierna zullen we met precisie de grasmatten leggen.

Gazononderhoud en gazon bemesten

Als u net heeft geïnvesteerd in een prachtig groen gazon in Helmond, wilt u natuurlijk dat dit ook zo blijft. Daar kunnen wij als loonbedrijf u uitstekend bij helpen. Om te voorkomen dat er gele of kale plekken ontstaan of u te maken krijgt met onkruid, kunt u ons benaderen voor frequent gazononderhoud en bemesting.

Prachtig gazon door M. den Dekker Gazon

Kies voor een mooi gazon in Helmond, kies voor ons loonbedrijf. Wij komen graag bij u in Helmond langs om graszoden of grasmatten te leggen, gazon bemesten en onderhoud en afsnijden van uw gazon. Bel vanuit Helmond naar: 06-20028632.

BEL NU
Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency