Header 2 M Van Dekker

Loonbedrijf Lierop

Grasmatten laten leggen van uitstekende kwaliteit

U kunt bij M. den Dekker Gazon terecht wanneer u grasmatten wilt laten leggen of bijvoorbeeld graszoden wilt bestellen, zodat u in Lierop een mooi gazon krijgt. Ons loonbedrijf levert graszoden van uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij onze klanten ook graag een perfecte service. Onze medewerkers hebben passie voor gras en gaan altijd vakkundig en zorgvuldig aan de slag. Diensten die wij leveren naast grasmatten leggen en graszoden leveren, is goed gazononderhoud, gazon bemesten en uw bodem voedzaam maken. Voor ons loonbedrijf maakt het niet uit of we het gazon bij uw woning of bedrijfspand in Lierop moeten aanleggen. Wij staan klaar voor particulieren en bedrijven. Omdat wij graag iedereen willen helpen aan een mooi gazon in Lierop, staan we u ook graag bij met deskundig advies.

Grasmatten leggen in Lierop? Dit zijn de voordelen

Is uw oude gazon in Lierop niet meer in de juiste staat? Of heeft u een nieuwbouwwoning of een nieuw bedrijfspand en wilt u een prachtig gazon? Dan heeft u twee opties: grasmatten leggen of gras zaaien. Hoewel gras zaaien soms goedkoper is, is het voor veel mensen niet de eerste keuze. Het vergt behoorlijk wat finesse om het gras gelijkmatig te zaaien. Daarnaast kunt u pas na een lange tijd resultaat zien. Als u ons loonbedrijf inschakelt om grasmatten te leggen of graszoden te leveren, dan heeft u meteen een prachtig gazon dat mooi gelegd is en waar u na een paar weken al over kan lopen. Ons loonbedrijf zorgt er tevens voor dat uw gazon in Lierop onkruidvrij is en eenvoudig te onderhouden.

Loonbedrijf Lierop

Wat wij voor u kunnen doen in gazononderhoud

Wanneer u ons loonbedrijf vanuit Lierop inschakelt om de grasmatten te leggen, zorgen wij dat de grasmatten goed worden gelegd. Dit betekent dat u kwalitatief gras krijgt, maar ook dat we ervoor zorgen dat uw bodem voedzaam is, zodat het gras ook mooi blijft groeien. Hier begint het gazononderhoud: een goede basis leggen. Hierna is gras maaien, sproeien, bestrijden van onkruid en gazon bemesten belangrijk. Naast grasmatten leggen of graszoden leveren, kunt u ons loonbedrijf ook benaderen voor gazononderhoud. We zullen dan naast het gazon bemesten nog meer belangrijke taken op ons nemen, zoals meten van de zuurgraad, kalk geven en beluchten. Vraag ons om de mogelijkheden!

Bel gerust vanuit Lierop voor advies of grasmatten leggen

Wij staan u in Lierop graag bij om een prachtig gazon te krijgen. Denk aan deskundig advies of u maakt gebruik van onze expertise in grasmatten leggen, graszoden aanleveren, gazon bemesten of gazononderhoud. Telefoonnummer: 06-20028632.

BEL NU
Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company