Loonbedrijf

Laat uw gazon stralen door loonbedrijf M. den Dekker Gazon

Heeft u een gazon dat wel wat onderhoud kan gebruiken en bent u op zoek naar een loonbedrijf om u te helpen? Of heeft u altijd al gedroomd van een mooi, groen gazon? Misschien wordt het dan tijd M. den Dekker Gazon in te schakelen. Ons bedrijf is in Someren en omgeving beschikbaar voor o.a. het leggen van graszoden en het onderhoud van uw gazon. Verder kunnen onze vakmensen u helpen met het verwijderen van een oud gazon, het bemesten van het gras en de controle van de grond ter plekke. Wij willen dat iedereen kan genieten van een prachtig, stralend gazon. Dus kan uw bedrijfspand of woonhuis wel een grasveld gebruiken? Schakel ons loonbedrijf dan snel in!

Hét loonbedrijf voor het leggen van grasmatten

Wilt u dat uw grasmatten professioneel worden gelegd? De medewerkers van ons loonbedrijf weten precies wat ze doen. Ze weten dat alles begint bij een goede bodem. Is er iets mis met de grond? Dan kan het zijn dat de graszoden niet goed aanslaan nadat ze gelegd zijn. Daarom controleren wij altijd uw bodem op onkruid en andere problemen. Is alles opgelost? Dan gaan we de grond egaliseren en bemesten. Zo kan het gelegde gras in topconditie blijven. Maar ook na het leggen zijn er nog wat aandachtspunten. Wilt u de verdere verzorging zelf doen? Wij staan u graag bij met tips en advies. Wilt u echter liever dat ons loonbedrijf u dit uit handen neemt? Geen probleem. Wij weten precies wat we doen en komen desgewenst om de 6 weken bij u langs.

Loonbedrijf

Hoe houdt u uw grasveld gezond? Schakel onze vakmensen in!

Voorkomen is beter dan genezen, wordt wel eens gezegd. En dit geldt ook voor een gazon. Wilt u dat uw gras groen blijft, regelmatig groeit en dat het niet wordt verstikt door onkruid? Zorg dan voor goed onderhoud! Dus: regelmatig maaien, bemesten en in het najaar verticuteren. Heeft u nog vragen over het onderhoud? Bijvoorbeeld welke mest u moet gebruiken of hoe vaak u moet maaien? Wij geven u graag advies. Loonbedrijf M. den Dekker Gazon is er voor al uw vragen over gazononderhoud.

Ons loonbedrijf is dé gazonspecialist in Someren en omgeving

Wij hebben een passie voor gazons. Wij hebben er alles voor over om ze zo mooi mogelijk te houden. Dus kunt u wel wat hulp gebruiken? Bel dan naar 06-20028632 of vul ons online contactformulier in. Loonbedrijf M. den Dekker Gazon helpt u graag met de aanleg of het onderhoud van uw gazon!

BEL NU
Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio