Snoeien

Schakel ons in voor allerlei snoeiwerkzaamheden in uw tuin

Bij M. den Dekker Gazon gaan wij graag een stapje verder voor u. Ook als uw gazon er weer gezond en groen bijligt, kunt u ons inschakelen voor allerhande snoeiwerkzaamheden. Voor u het weet is uw tuin weer net zo netjes als uw gazonnetje.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld een goede snoeibeurt voor het seizoen verzorgen voor zowel de particuliere tuin als het groen rondom uw kantoor of bedrijfspand. Zo zorgt u voor of na de winter voor een voorspoedige bloei. Ook een wilde heg kan door ons onder handen genomen worden, net zoals kleinere beplanting in uw tuin. In overleg is het zelfs mogelijk om laaghangende takken van bomen voor u aan te pakken. Dat is ook slim met het zicht op veiligheid bij een storm, en om schade aan uw woning of bedrijfspand te voorkomen.

20170523_115050

Nette en gezonde tuin

Na onze snoeiwerkzaamheden zorgen wij er uiteraard voor dat alles netjes wordt opgeruimd en groen afval wordt meegenomen. U weet met M. den Dekker Gazon dus zeker dat u nergens meer omkijken naar hebt.

Zorg ook voor een nette en gezonde tuin en maak een afspraak met M. den Dekker Gazon voor snoeiwerkzaamheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar of online via het contactformulier op deze website. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

BEL NU
Customized Social Media Icons from Acurax Digital Marketing Agency